Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Παπαδήμος – Παπακωνσταντίνου και υφ. Υπεξ. USA Morningstar ( Eωσφόρος ), «δολοφόνησαν» την Ελληνο-Κυπριακή ΑΟΖ - O Σαμαράς θα είναι ο νεκροθάφτης της...







Toν περασμένο Μάρτιο είχε προγραμματιστεί η υπογραφή μιας τριμερούς συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ για την από κοινού έρευνα και διάθεση υδρογονανθράκων. Σε συνέδριο τουEconomist, o Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας είχε μιλήσει για "άξονα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ που θα παράσχει ‘άγκυρα’ σταθερότητας". Μιά συμφωνία που ουσιαστικά, θα άφηνε έξω την Τουρκία.






Λίγο πριν την υπογραφή της συμφωνίας, προέκυψε ξαφνική επίσκεψη στην Αθήνα, του αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα ενέργειας, κ.Morningstar (Στα Αρχαία: «Εωσφόρος») Τυχαία σατανική σύμπτωση; Δε νομίζω.
Ο κος αυτός, μας είπε ότι η Ουάσιγκτον τάχα «δεν είναι εναντίον» της κοινής λύσης Ισραήλ, Αθήνας, Λευκωσίας αλλά δεν επιθυμεί αυτή η δέσμευση να επισημοποιηθεί τώρα. Ας περιμένουμε, είπε, καλύτερα μετά τις εκλογές......Ο λόγος; η Τουρκία.
Η Ουάσιγκτον έχει την ανάγκη της Άγκυρας για το σχεδιασμό της «επέμβασης» στη Συρία. Η Τουρκία επέμενε ότι καθορισμός ΑΟΖ Ελλάδας –Κύπρου θα σημάνει εντάσεις… Αλλά χωρίς την ενιαία ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου (Καστελλόριζο), δεν μπορούσε να λειτουργήσει η τριμερής συμφωνία. Πράγματι, μετά την αποχώρηση του κουMorningstar η συμφωνία ακυρώθηκε. Άλλη μία σατανική σύμπτωση.
Ο Morningstar, με την ανοχή του τότε πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου και του τότε Υπουργού Ενέργειας Γ. Παπακωνσταντίνου, επέβαλε ένα καθεστώς «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ» στο Αιγαίο, με μεγάλους κερδισμένους ΗΠΑ και Τουρκία, και μεγάλουςχαμένους, Ρωσία και Ελλάδα.
Αυτό το καθεστώς πάει να εφαρμοστεί σημερα στο Αιγαίο.
Το νέο «δόγμα» του «Εωσφόρου» Morningstar, έχει τα εξής βασικά σημεία:
- Απο τις ανακαλύψεις υδρογονανθράκων θα πρέπει να «κερδίσουν όλοι», δηλαδή, Τουρκία-ΗΠΑ, εκτός της Ρωσίας.
- Έβαλε την Τουρκία στο ενεργειακό παιχνίδι, και την τοποθετεί χωροφύλακα σε Ευρωπαικά εδάφη, Ελλάδα και Κύπρο
- Τονίζει την εξάλειψη των ιστορικών διαφορών Ελλάδας – Τουρκίας προάγοντας την Ελληνοτουρκική λυκο «φιλία». Εξ ού και η επιταχυνόμενη διείσδυση των Τούρκων σε Θράκη και Ρόδο.
Έτσι βρεθήκαμε στην σημερινή κατάσταση: την προώθηση της γραμμής συνεκμετάλλευσης (διχοτόμησης) των κοιτασμάτων στο Αιγαίο.





Τεράστιος ο ρόλος και η ΕΥΘΥΝΗ του ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ τότε πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου (Τριμερής –Trilateral Commission) καθώς και του τότε Υπουργού Ενέργειας Γ. Παπακωνσταντίνου (Λέσχη Bilderberg).
Τώρα οι Αμερικάνοι λένε: «Ξεχάστε την ΑΟΖ. Μιλήστε με τους Τούρκους». Ο νεκροθάφτης της ΑΟΖ Σαμαράς απλά, θα προχωρήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου